Zo ziet de babykamer van 2020 eruit

Geplaatst door

Worden jullie in 2020 ouders? Dan gaan jullie een spannende maar ook een ontzettende leuke tijd tegemoet. Uiteraard wil je voor de komst van de baby alles al klaar en gereed hebben zo ook de babykamer. Maar hebben jullie je eigenlijk al een beetje verdiept in wat jullie willen met de babykamer? En zijn jullie al op de hoogte wat betreft de laatste trends rondom de babykamer? In dit blog vertellen we je graag hoe de babykamer van 2020 eruit ziet.

Licht en openheid als basis

Waarom een babykamer vroeger vooral ontzettend cozy en zoetig was is de babykamer van 2020 veel lichter en opener. Wit, gebroken wit en beige zijn de kleuren die het meest worden gebruikt als basiskleur. Een basiskleur wil zeggen dat dit de kleur is die het meest in de kamer voorkomt. Meestal worden de muren in deze kleur geschilderd en de vloer op deze kleur aangepast. Het kan een beetje saai overkomen om een kamer in de gehele basis een en dezelfde kleur te geven maar dat valt uiteindelijk behoorlijk mee. Je speelt hier namelijk op in met verschillende meubels en accessoires in verschillende kleuren en materialen. Hiermee bepaal je eigenlijk de inrichting. Ben je er nog niet helemaal over uit wat de beste basiskleur is voor jullie babykamer? Vraag dat bijvoorbeeld een all in laminaat expert om advies over bijvoorbeeld de vloer. De kleur van de vloer kan je uiteindelijk doortrekken in je gehele basis en vanuit daar werk je verder.

Kleur bekennen

De babykamer van 2020 draait om kleur. Doordat je een rustige en simpele basis hebt gecreëerd kan en mag je met je meubelen en accessoires helemaal uit je dak gaan. Wil je die legergroene ledikant in de babykamer met die lichtroze kussens? Dat kan anno 2020. Geen kleur is te gek en geen materiaal te bijzonder. Alles kan en mag en dat maakt het inrichten van de babykamer ook zo leuk. Als ze een jaar of 6 zijn gaan ze een heel eigen smaak creëren en dan heb jij er uiteindelijk helemaal niet meer zoveel over te zeggen. Maak er daarom nu uitgebreid gebruik van dat jij een prachtige babykamer voor ze kan creëren waar ze later nog veel aan terug zullen denken. Van printen tot vormen en van dieren tot bloemen, laat je creatieve geest de vrije loop en geniet. Dat is waar de babykamer van 2020 voor staat!

Dus heb jij al een idee?