traprenovatie

Wat kost een traprenovatie?

Geplaatst door

Misschien wel de vraag die iedereen als eerste stelt wanneer een traprenovatie wordt overwogen: ‘Wat kost een traprenovatie?’. Natuurlijk begrijpen we dit goed, maar de prijs van een traprenovatie hangt van verschillende factoren en jouw wensen af. In dit artikel geeft MALAXO Traprenovaties daarover een helder beeld.

Wat wil je laten renoveren?

Als eerste is het belangrijk om te weten wat de traprenovatie nu precies gaat inhouden. Ga je de trap schuren/zandstralen en schilderen, wil je graag een traprenovatie met tapijt of kies je voor de oplossing om de trap te voorzien van overzettreden? En welke type overzettreden wil je graag. Kies je voor PVC of HPL/CPL overzettreden.

Daarnaast kun je naast de traptreden ook de trapleuning en stootborden laten vervangen. Wil je ook LED-verlichting in de trap? Uiteraard is dit ook mogelijk! Tenslotte is het belangrijk om te weten of je een open of dichte trap wilt laten renoveren.

Zo zie je al dat er heel veel factoren bepalen wat een traprenovatie uiteindelijk gaat kosten. Ben je bijvoorbeeld woonachtig in Amsterdam? Dan is het beste advies om je deskundig te laten adviseren door een traprenovatie specialist in Amsterdam. Doe dit bij minimaal drie traprenovatie bedrijven om zo zelf een goed onafhankelijk vergelijk te kunnen maken.

Traprenovatie met HPL/CPL overzettreden

Erg populair op dit moment zijn HPL/CPL overzettreden. Dit is een hoge kwaliteit laminaat die over de bestaande traptreden heen geplaatst worden. Meestal is een dergelijke traprenovatie al binnen een dag compleet opgeleverd! Het grote voordeel van dit materiaal is dat ze kras- en stootvast zijn. Daarnaast zit er altijd 12 jaar garantie op materiaal en montage.

Leestip: Hoe werkt het lenen van geld?

Verschillende kleuren leverbaar

Overzettreden hebben de mooie eigenschap dat ze in diverse kleuren leverbaar zijn. Bij MALAXO Traprenovaties kun je kiezen uit een ruim assortiment kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een vintage houtlook, nordic, mooreiche of eiken. De keuze is aan jou!