sloten laten vervangen

Waarom sloten laten vervangen belangrijk is

Geplaatst door

Net een nieuw huis gekocht, allemaal mooie meubeltjes, misschien een nieuwe tv, het laatste model. Twee dure computers gekocht want ja, dat gaan de kinderen toch wel nodig hebben. Klinkt als een droom toch? Inderdaad. Maar ook voor inbrekers.

Niets is zo vervelend als dat. Je hebt hard gewerkt voor je spulletjes en je bent er best wel trots op. Maar iemand neemt het zonder pardon zomaar uit je handen. Alsof je al je geld zo weggooit. En dan blijkt het ook nog zo dan niet alles is verzekerd. Dat is balen.

Dat kan ook anders! Het spreekwoord “voorkomen is beter dan genezen” bestaat niet voor niets. Een inbraak kan je inderdaad niet 100% voorkomen, maar je kan de 100% wel benaderen. Zo kun je bijvoorbeeld regelmatig je sloten laten vervangen. Het is zelfs zo dat sommige verzekeringen dat vergoeden, even checken dus! Er zijn ook een aantal andere mogelijkheden om je huis te beveiligen die ook de moeite waard zijn om even te bekijken. Het is ook zeker aan te raden om even goed te kijken wat u inbraakverzekering nu precies inhoudt en wat het verzekerd. Dat kan namelijk vrij veel verschillen van maatschappij tot maatschappij.

Het is fantastisch om een dikke bak op de oprit te hebben staan, totdat die voor je neus weg wordt gehaald. Inbraak gebeurt vaker en sneller dan je denkt.