Vloerverwarming laten aanleggen?

Geplaatst door

Steeds meer mensen besluiten voor vloerverwarming te kiezen. Vloerverwarming kan een besparing zijn op de energierekening. Bovendien wordt de woning door het gebruiken van dit type verwarming sneller warm en meer comfortabel. Als u van plan bent verwarming in de vloer te plaatsen, dan brengt u bij voorkeur een bezoek aan de webshop van CV-Compleet. Waarom? Omdat u daar alles, maar dan ook alles, in één keer koopt voor het aanleggen van de verwarming.

U koopt er alleen de beste producten voor vloerverwarming

U koopt niet gewone producten voor uw verwarming, u koopt alleen het beste wat er op de markt beschikbaar is. U koopt bovendien de materialen die nodig zijn voor de traditionele vloerverwarming zoals we die al zo lang kennen, maar net zo goed producten voor het aanleggen van vloerverwarming elektrisch. Of u nou 1, 13 of 14 groepen wenst, het is er beschikbaar en dat in elke maat. Ook het materiaal waarmee u energiebesparende zoneregelingen aan kunt leggen koopt u er na een virtueel bezoek aan deze winkel, aan de webshop dus. U bent nu dus echt in een keer klaar. Klaar om te beginnen met de aanleg van de vloerverwarming.

Een ouder huis? Maak dan eerst de isolatie in orde

U dient er bij de keuze voor de producten rekening mee te houden of u de vloerverwarming als hoofd- of als bijverwarming gaat gebruiken. Is er sprake van bijverwarming dan dient u ook andere warmtebronnen thuis te hebben. Wat u vaak ziet is de combinatie van radiatoren en verwarming in de vloer, zeker in de wat oudere huizen. Let u ook op de isolatie, want die wil bij de wat oudere huizen nog wel eens te wensen overlaten. Heeft u een ouder huis, maakt u dan eerst de isolatie in orde. Kies voor dubbele beglazing en een geïsoleerde spouwmuur en vloerisolatie om de vloerverwarming straks maximaal te benutten.

Vraag de specialist in installatietechniek gerust om advies

Als u kijkt naar de systemen die beschikbaar zijn voor vloerverwarming dan worden doorgaans het draadstaal-, het noppenplaat- en het tackerplaat systeem bedoeld. In de meeste gevallen wordt gewerkt met het draadstaal systeem. Wie vooral een verwarming wenst die snel en gemakkelijk aan te leggen is, die kiest eerder voor noppenplaat. Het tackerplaat systeem wordt weer vaak gebruikt als er verwarming aangelegd moet worden over een grotere oppervlakte of als sprake is van een ongewone vorm. Twijfels? U kunt de specialist altijd om advies vragen. Als geen ander weten zij wat u precies aan moet schaffen om thuis op perfecte wijze verwarming aan te kunnen leggen.

Alles op een en hetzelfde adres

Ze hebben bij de specialist in installatietechniek alles, of het nou gaat om buizen voor deze vorm van verwarming of om draadmatten. Ook verdelers, verdelers voor kunststof, materialen speciaal voor de droogbouw verwarming of pompen, kunt u bij het bedrijf terecht.