Uw verhuizing zonder stress in orde maken?

Geplaatst door

Dat verhuizen de nodige stress op kan leveren  mag geen verrassing heten. Daarom worden wij steeds vaker ingeschakeld. Verhuisbedrijf Draagkracht is al meer dan 10 jaar actief op het gebied van particuliere en ook zakelijke verhuizingen. Daarnaast worden wij  vaak ingeschakeld voor seniorenverhuizingen,, met een verhuis lift kunnen we ook uw spullen op grote hoogte eenvoudig verhuizen. Eventueel kunt u dit ook zelf doen door een verhuislift bij ons te huren.

Snelle verhuizing in iedere stad

Het maakt eigenlijk niet uit in welke stad u woont, we kunnen u helpen om snel en efficiënt te verhuizen. Wel worden vooral ingeschakeld als verhuisbedrijf in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Maar ook in de andere delen van Nederland zijn onze verhuizers snel tot uw dienst.

Verhuizen  op uw eigen tempo

Wij krijgen soms klanten die het belangrijk vinden om zo snel mogelijk te verhuizen, daar helpen we dan ook graag bij. Er zijn echter ook klanten die wat langer de tijd willen nemen om alles goed voor te bereiden. Dat kan handig zijn,  goede planning en voorbereiding kan ervoor zorgen dat de verhuizing soepel en efficiënt verloop. Wij houden dan ook rekening met alle zaken en kunnen alles voor u uit handen nemen. Zoals ook het inpakken van de meubels en eventueel het demonteren van de meubelstukken. Neem contact op en bespreken we wensen zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Tees alle verhuistips op onze website

Wij zouden geen compleet verhuisbedrijf zijn als we u geen advies zouden bieden. Op onze website kunt u al snel ontdekken dat bij actief zijn in verschillende regio’s en al vele verhuizingen hebben uitgevoerd. Daardoor weten wij ook precies wat je wel en niet moet doen om de verhuizing goed te laten verlopen. Lees op onze blog alle tips die de verhuizing net even wat gemakkelijker maken.