Verhuizen doe je met een verhuislift

Verhuizen doe je met een verhuislift!

Geplaatst door

Yes! Je hebt eindelijk het huis van je dromen gevonden! En met huis bedoel je eigenlijk maisonette. En met maisonette bedoel je eigenlijk gewoon een bovenwoning. Maar wel in Utrecht, dat dan weer wel. Het vinden van een droomhuis is een ding, maar al je spullen nu boven krijgen is natuurlijk een heel ander verhaal. Hoe ga je dit voor elkaar krijgen? Alles sjouwen via de trap of neem je de verstandige beslissing en huur je een verhuislift? Een verhuislift gebruiken bij je verhuizing heeft vele voordelen. Daar gaan we in dit artikel wat dieper op in. Lees snel verder!

Het eerste voordeel

Het eerste voordeel van het gebruik van een verhuislift is dat je spullen minder kans op beschadigingen hebben. Je kan je voorstellen dat als je bankstel of je boekenkast via de trap moet, dat je meubels best eens klem kunnen komen te zitten in het trapgat. Het sjorren en draaien aan je meubels is dan niet bevordelijk voor de staat ervan. Gebruik daarom dus een verhuislift.

Het tweede voordeel

Het is ook nog eens veel sneller om een verhuislift te gebruiken bij je verhuizing. Als je alles via de trap moet doen heb je toch al snel 4 mensen nodig die bijvoorbeeld de bank kunnen sjouwen. En met 4 mensen coordineren dat alles veilig boven komt, is een klus opzich. Met een verhuislift heb je maar maximaal twee mensen nodig. Voor het opladen en het boven weer uitladen. En dan is een lift echt sneller met de meubels dan je lopend zou kunnen. Ideaal dus!

Het derde voordeel

We kunnen nog veel meer voordelen noemen van een verhuislift, maar in dit artikel houden we het bij drie voordelen. Het laatste pluspunt van het gebruik van een verhuislift ten opzichte van het verhuizen via de trap is het feit dat het gebruik van een verhuislift de veiligste optie is. Je hoeft niet bang te zijn om uit te glijden en zware meubels op je hoofd te krijgen bijvoorbeeld. Als je het helemaal veilig wilt doen kan je ook nog een professional inhuren die voor jou de verhuislift bestuurd.

Concluderend

Als je gaat verhuizen naar een bovenverdieping, maak dan gebruik van een verhuislift. We hebben zojuist geleerd dat een verhuislift beter voor je spullen is, sneller werkt en veiliger is dan via de trap verhuizen.