Twee voordelen van LED bouwlampen

Twee voordelen van LED bouwlampen

Geplaatst door

Het vervangen van traditionele bouwlampen door LED bouwlampen biedt enorm veel voordelen. Zo zijn ze energiezuiniger, duurzamer en bieden zo goede lichtkwaliteit. Toch willen wij de eerste twee, de belangrijkste, voordelen uitlichten. Deze twee voordelen zouden iedereen al moeten overtuigen om te kiezen voor LED verlichting.

Voordeel 1: Energiezuiniger

Het belangrijkste voordeel van het overstappen naar LEDstrip profiel is dat deze lampen een heel stuk energiezuiniger zijn. Zo bespaar je maar liefst meer dan 90 procent energie als je overstapt naar een LED bouwlamp. Het overstappen naar een LED bouwlamp is dus energiezuinig, dit is goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Ideaal!

Voordeel 2: Duurzamer

LED bouwlampen zijn niet alleen enorm energiezuinig. Ze zijn ook nog eens uiterst duurzaam. De meeste “traditionele” lampen begeven het al na één jaar. Terwijl LED verlichting maar blijft branden, de verlichting gaat jaren mee. Doordat de lampen veel langer mee gaan zorgt dit voor extra besparing. Van energie én energiekosten. Het overstappen naar LED bouwlampen is dus ook op de langere termijn een verstandige en slimme keuze.

LED bouwlampen kopen

Voor het aanschaffen van LED bouwlampen kan je terecht bij vele webwinkels. Echter hebben wij goede ervaringen met LEDlampshopXL.nl. Zij hebben een ruim assortiment aan LED verlichting voor een scherpe prijs. Voor LED bouwlampen ga je dus naar deze webshop!