Trend voor 2019: Europese eikenhouten vloeren

Geplaatst door

Hout is altijd een trend geweest in architectuur en decoratie. Tegenwoordig wordt het op grote schaal gebruikt in verschillende projecten, vanwege de veelzijdigheid en de voordelen die het biedt bij het reinigen en het handhaven van een aangenaam klimaat.

Maar er zijn verschillende houtsoorten die als vloerbedekking kunnen worden gebruikt, en tegen 2019 is een sterke trend die in veel landen van kracht is, de Europese eikenhouten vloer. Met kleur opties, dit hout kan worden gebruikt voor verschillende stijlen van decoratie en harmoniseert elegant.

Wat dacht je ervan om wat meer te weten te komen over deze vloeroptie? Lees ons artikel verder en zie hoe het is gebruikt in omgevingen.

Belangrijkste twijfels over de trend:

Welke kleuren zijn er in opkomst?

Europese eiken vloeren laten zien welke gebeitste kleuren de voorkeur van de consument hebben. Bruinachtige tinten voor donkerdere en roodverkrijgingsruimte.

De lichte tinten die door het grijze en beige gaan zijn echter ook een trend, maar worden over het algemeen meer gebruikt in warme streken of anders in kustgebieden.

Hoe lang zal deze trend aanhouden?
De trends gaan altijd over en leiden tot nieuwe ideeën, die gericht zijn op het verbeteren van projecten en het creëren van verschillende omgevingen. Voor vloeren is het dus vanzelfsprekend dat de kleuren gedurende ongeveer 5 jaar hoog zijn.

Gray is de afgelopen 3 jaar de voorkeurskeuze geweest en heeft hiervoor nog steeds een aantal veelbelovende markttijdperken. De witte eik loopt op dezelfde weg en er is nog tijd om van deze trend te profiteren.

Hebben de traditionele kleuren ruimte verloren?
Hoewel de opvallende kleuren en moderne afwerking hoog zijn, zoals gezegd, gaan de trends snel voorbij. Niet elke eigenaar kiest er daarom graag voor en geeft uiteindelijk de voorkeur aan de klassieker.

Dus, de natuurlijke kleuren en geen effecten blijven nog steeds hoog en zullen dat ook blijven, omdat ze tijdloos zijn, en daarom geen hervormingen nodig hebben om de decoratie te moderniseren en het ook gemakkelijker te maken om te onderhandelen over een woning als u besluit om deze in de toekomst te verkopen.

Kunnen er ook zachte kleuren worden gebruikt?

De impactvolle kleuren en het werken aan de vloer kan een meer stimulerende omgeving maken, maar dit is niet altijd wat mensen zoeken. Lichte, zachte en rustige kleuren krijgen over het algemeen de voorkeur van de consument omdat ze fungeren als anti-stress kleuren.

Met het lopend leven van de moderniteit, is het beter om in een gezellige en visueel comfortabele omgeving te zijn dan een werkruimte te hebben. Om deze reden zullen voor sommige plaatsen de rustige kleuren altijd de voorkeur krijgen.

Waarom kiezen voor de Europese eiken vloer?
Voor wie op zoek is naar een rendabel hout, is de optie Europees eikenhout. Het is immers een hard en resistent hout, met een grote duurzaamheid en dat biedt nog steeds verschillende mogelijkheden van kleuren, die zeer uiteenlopende omgevingen kunnen samenstellen.

Verkrijgbaar in bruin, wit, beige, grijs en roodachtige opties, maken dit hout een alternatief voor diegenen die een veelzijdige houtsoort willen, die perfect past bij uw project.

Bron: www.trendvloeren.nl