mooie deuren

Style je woning met mooie deuren

Geplaatst door

Wanneer je je woning gaat inrichten of restylen dan worden de deuren nogal eens overgeslagen. Veel mensen concentreren zich vooral op de muren en de vloer en op de meubels. Maar de deuren maken uiteraard een belangrijk deel uit van de inrichting. Je kunt als het gaat om mooie binnendeuren kiezen uit twee hoofd opties, namelijk deuren met en zonder beglazing. Wil je een gewone dichte deur zonder glas dan kun je kiezen uit verschillende stijlen. Heb je meerdere deuren die op één ruimte uitkomen, bijvoorbeeld een deur naar de hal en een deur naar de keuken of studeerkamer, dan kun je deze in dezelfde stijl uitvoeren of juist voor verschillende opties kiezen.

Mooie deuren van Porta

Porta is al vele jaren een begrip als het gaat om stijlvolle binnendeuren. De serie Porta Deuren Weekamp voor binnendeuren is hiervan een goed voorbeeld. Dit zijn stuk voor stuk kwaliteitsdeuren in verschillende uitvoeringen. Je kunt ze voor ieder vertrek in huis gebruiken. Niet alleen voor de woonkamer, maar bijvoorbeeld ook voor slaapkamers, de badkamer of het toilet of de deur naar de trap naar de zolder. Veel mensen willen deze trap afsluiten omdat dit een beter aanzien geeft of om te voorkomen dat bijvoorbeeld jonge kinderen of huisdieren naar de zolderverdieping gaan en mogelijk van de trap vallen.

Schilder de deuren in iedere gewenste kleur

Je kunt binnendeuren natuurlijk schilderen in iedere gewenste kleur. Zo kun je de kleur van de deuren afstemmen op de verdere inrichting van het vertrek of de desbetreffende etage van de woning. Het is ook een optie om een deur in twee kleuren te schilderen, aan de binnenkant aangepast op de inrichting van de desbetreffende kamer en aan de buitenzijde in één geheel met de overige deuren die op een gang of hal uitkomen.