Muren laten spuiten

Muren laten spuiten door een vakman

Geplaatst door

Ben jij toe aan een nieuwe look in jouw huis, of sta je op het punt om een nieuwbouwwoning in te trekken die je leuk wil aankleden? Voordat je gaat nadenken over meubels, is het aan te raden om de muren en plafonds mooi te laten afwerken. Je kunt er voor kiezen om dagenlang met een roller en een kwast aan de gang te gaan, maar het spuiten van de muren is wellicht een betere optie. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Wij vertellen je graag waarom.

Prachtige afwerking

Het laten spuiten van je muren is vandaag de dag een veel gekozen optie als je je muren en plafonds wil voorzien van een nieuwe laag verf. De afwerking is namelijk van hoge kwaliteit. Bij rollen en kwasten is er een hoge kans dat je nog strepen of banen in de opgedroogde verf ziet. Bij een verfspuit is dat niet het geval. Een vakman die gespecialiseerd in muren spuitwerk is kan met zijn apparatuur de verf met een spuit heel netjes over de hele oppervlakte spuiten zonder dat je daar achteraf iets van ziet. Zelfs in moeilijke hoekjes kan de verfspuit een mooie laag aanbrengen.

Voordelig muren laten spuiten

Het laten spuiten van de muren is bovendien een goedkopere manier van verven dan de ouderwetse manier van rollen en kwasten. Bij het spuiten van verf kan er namelijk in korte tijd meer oppervlakte geverfd worden, waardoor een schilder minder uren nodig heeft. Op die manier heb je niet alleen een mooier resultaat, maar is het ook nog eens sneller klaar waardoor er minder uren in rekening worden gebracht.

 

Dus wil jij tegen lage tarieven spuitwerk laten uitvoeren? Vraag dan bij jouw specialist na wat de mogelijkheden en exacte tarieven zijn, zodat jij binnenkort kunt genieten van jouw prachtig afgewerkte muren en plafonds.