maatwerk-leveren-in-de-bouw

Manieren hoe er tegenwoordig maatwerk wordt geleverd in de bouw

Geplaatst door

Bij bouwprojecten wordt met tal van verschillende materialen gewerkt. Tegenwoordig staat daarbij duurzaamheid hoog in het vaandel en wordt er zoveel mogelijk naar gestreefd materialen te gebruiken die diverse toepassingen hebben, lang mee gaan en sterk zijn. Een goed voorbeeld van een dergelijk materiaal is Marlan Solid Surface. Er zijn heel verschillende producten die met Solid Surface worden gebouwd.

Hygiënisch zeer geschikt materiaal

Zo kan Marlan Solid Surface toegepast worden op bijvoorbeeld douchevloeren, wastafels, aanrechtbladen, wanden en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden als het producten voor in huis gaat, zeker op het gebied van sanitair en de inrichting van natte ruimtes of plekken waar met de hoogste mogelijke hygiëne gewerkt wordt. Solid Surface betekent duurzaam oppervlakte materiaal en dat is ook exact wat het is.

Halffabricaten van Solid Surface

Er worden producten met Solid Surface gemaakt die nog niet af zijn en producten die klaar zijn om direct geïnstalleerd te worden. Kijk je naar halffabricaten van Marlan dan zijn dit de Solid Surface platen die gebruikt kunnen worden als basis voor heel diverse eindproducten. Hierbij kun je onder andere denken aan keukenbladen, bladen waarmee de bovenzijde van een balie gemaakt wordt maar ook speciale wanden die je met deze platen maakt.

In alle kleuren en naadloos verlijmbaar

Omdat Marlan Solid Surface in alle vormen gegoten kan worden, kunnen er met deze halffabricaten heel veel producten gemaakt worden. Heb je wat in gedachten? Dan is de kans dat dit ermee gemaakt kan worden aanzienlijk. Bovendien zijn de Solid Surface producten in elke denkbare kleur leverbaar en worden deze met lijm in dezelfde kleur in elkaar gezet, zodat de naden niet zichtbaar zijn en alles netjes in elkaar overloopt. Naadloos is sowieso erg praktisch omdat er dan geen vuil tussen kan lopen.

Installatie gerede producten van Solid Surface

Kies je voor een product gemaakt van Marlan dat reeds gereed is voor installatie is? Dan kun je hierbij onder andere denken aan douchevloeren, wastafels en andere producten voor in natte ruimtes. De gebruikte materialen zijn niet poreus en nemen dus geen water op maar stoten dit af. Omdat het oppervlak van hard kunststof is, stoot het vlekken af en is het eenvoudig schoon te houden. Kies je voor een dergelijk Marlan product dan kun je er alle materialen bij aanschaffen die nodig zijn om deze goed te kunnen installeren.