bouwactiviteiten

Maak altijd reclame voor je bouwactiviteiten

Geplaatst door

Als je als ondernemer bezig bent met de bouw van een nieuw gebouw of met de renovatie van een oud gebouw, is het belangrijk dat je de mensen daarvan op de hoogte brengt. De bouw kan een lawaaierig en rommelig proces zijn, dus het gebruik van de juiste communicatiemiddelen is essentieel. Het is ook een goede manier om reclame te maken voor je bedrijf en om potentiële werknemers te vinden. In deze blogpost bespreken we enkele van de beste manieren om reclame te maken voor uw bouwactiviteiten.

Breng mensen op de hoogte

Een van de belangrijkste dingen die je moet doen als je reclame maakt voor je bouwbedrijf is de juiste communicatiemiddelen gebruiken. Je wilt er zeker van zijn dat de mensen op de hoogte zijn van het werk dat je doet, maar je wilt hun dagelijkse leven niet te veel verstoren. Een manier om dit te doen is door borden of grote buitenstickers rond de bouwplaats te plaatsen. Dit zal de mensen laten weten wat er gebeurt en het laat ook je werk zien.

Maak gebruik van social media

Je kunt ook sociale media gebruiken om reclame te maken voor je bouwbedrijf. Dit is een geweldige manier om snel een groot aantal mensen te bereiken. Je kunt foto’s en video’s plaatsen van de voortgang van het project, en ook updates over wanneer het klaar zal zijn. Communiceer het internetadres via borden of outdoor stickers. Je kunt dit nog verder promoten met social media advertenties die gekoppeld zijn aan de locatie waar je werkt. Denk alleen goed na over wat je hiermee wil gaan bereiken.

Geef voorlichting met rondleidingen en open dagen

Een andere manier om mensen geïnteresseerd te krijgen in je bouwbedrijf is het houden van rondleidingen en open dagen. Dit is een mooie manier om te pronken met het werk dat je aan het doen bent en het stelt de mensen ook in staat de vorderingen te zien die gemaakt zijn. Het is ook een goede gelegenheid om potentiële werknemers te ontmoeten.

Speciale aandacht voor nieuwe werknemers

Maak een rondleiding voor het beroepsonderwijs en laat in de praktijk zien wat er allemaal op een bouwplaats moet gebeuren. Gebruik hiervoor jouw ervaren werknemers, die veel over het werk kunnen vertellen. Voor schoolverlaters is het prettig om te gaan werken voor een bedrijf die een goede begeleiding geeft aan startende werknemers. De mensen laten weten dat je mensen aanneemt is een goede manier om de aandacht op je bouwbedrijf te vestigen.

Concluderend is reclame voor je bouwbedrijf van essentieel belang als je een groot aantal mensen wilt bereiken. Gebruik de juiste communicatiemiddelen en zorg ervoor dat mensen weten waar je mee bezig bent.