Latex laten spuiten op muren en plafonds

Latex laten spuiten op muren en plafonds

Geplaatst door

Elk huis kan na een aantal jaar altijd wel een nieuw likje verf gebruiken. Denk aan bijvoorbeeld de muren, de plafonds of misschien wel de deuren. Met name het verven van plafonds en muren kan een flinke klus zijn. Het zijn vaak grote oppervlaktes waarbij je veel tijd kwijt bent om met een verfroller en kwast bezig bent om alles netjes af te werken. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer mensen er voor kiezen om hun muren en plafonds laten spuiten met latex verf. Het geeft enorm veel voordelen ten opzichte van het verven met kwast en roller, waar we je graag meer over vertellen.

Prachtig eindresultaat

Wanneer je met een kwast en een roller aan de gang gaat om een muur of plafond te verven, ga je ongetwijfeld banen of strepen zien wanneer alles droog is. Dit komt omdat je met een roller niet alle verf precies gelijk kunt verdelen over de hele muur. Een verfspuit kan dat gelukkig wel. Een specialist op het gebied van verf spuiten kan namelijk met zijn spuitapparaat de verf onder hoge druk en goed verdeeld op de muur spuiten. Dit zorgt voor een prachtig en mooi strak eindresultaat waar je enorm trots op kunt zijn.

Dit geldt ook voor plafonds. Een plafond verven is al lastig omdat je vaak boven je macht aan het werken bent, en daarom is een verfspuiter meer dan welkom. Zo kun je je plafond mooi strak laten spuiten.

Latex verf spuiten voordeliger dan kwasten en rollen

Een andere reden waarom steeds meer mensen er voor kiezen om hun muren of plafonds te laten spuiten, is omdat het vaak een stuk voordeliger is dan kwasten of rollen. Dit komt met name door de tijdwinst. Een verfspuit kan in korte tijd een veel groter oppervlakte van verf voorzien dan een kwast of roller kan. Voor een verfspuiter gaan er dus minder uren in zitten, waardoor er minder kosten gemaakt worden.

Latex spuiten door een specialist

Wanneer je er voor kiest om een specialist je muren en plafonds te laten spuiten, wordt er een hoop werk uit je handen genomen. Deze vakman zorgt namelijk allereerst voor een goede voorbereiding. Dit betekent dat alles geschuurd wordt en dat overal waar nodig wordt afgeplakt en afgedekt. Uiteraard zorgt hij voor een mooi eindresultaat op je muur of plafond, en wordt na afloop alles opgeruimd en netjes afgewerkt.

Het is dan ook aan te raden om bij jouw volgende verfklus een latex spuiter in te huren. Latex spuiter gezocht? Er zijn gelukkig veel professionals in Nederland die je kunnen helpen bij jouw klus. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen, is uiteindelijk te genieten van je prachtige muren en plafonds.