klussen magazijn

Klussen in uw magazijn

Geplaatst door

Vele magazijnen zijn groot, koud en ongezellig mede daarom kiest men er vaak voor om een extra hok te realiseren met een lager plafond. Zo kunnen lampen worden opgehangen en gaat de warmte niet verloren. Maar tijdens het klussen is het belangrijk om goed zicht te hebben dus een laag plafond is vaak positief mits de juiste verlichting wordt toegepast. Hoe doe je dat en wat is nu de juiste type verlichting voor je klus? Wij van Klusgids zochten het uit voor je!

De juiste verlichting

De juiste verlichting hangt vaak af van de werkzaamheden die u verricht. Wat gaat u zoal doen en is het precisiewerk of zijn het bijv grote stellingen waar u moet zijn. We spraken de oprichter van Yourlight en stelde hem een aantal vragen:

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te woord te staan. Klopt het dat de juiste verlichting invloed heeft op de werkzaamheden?

Dat klopt het is van groot belang om goed zicht te hebben. Dit kan levens redden maar voornamelijk de productie verhogen. Ook wordt men vrolijker van beter licht.

Wat kunt u onze lezer adviseren?

Laat u informeren door een neutrale partij, dus niet een producent van verlichting maar degene die de een lichtplan voor u maakt.

Wat is een lichtplan?

Een lichtplan is een concept waarbij u de verlichting laat meten door een expert. Deze meten de maximale resultaten die behaald kunnen worden.

Goede verlichting

Het is dus belangrijk te investeren in goede magazijnverlichting. Lees hier verder hoe u uw magazijnverlichting het beste kunt uitbesteden en u productie te verhogen. Ook u verdient een omgeving waar u veilig en vertrouwd kunt werken zonder concessies te doen aan uw portemonnee. Lees hier verder wat we voor u kunnen doen. En vraag advies zodat ze u verder kunnen helpen.