Klussen in je nieuwe woning gaat eenvoudig met deze tips

Geplaatst door

Als je van plan bent te gaan klussen in je nieuwe woning, zijn er een aantal tips waardoor het klussen een stuk gemakkelijker kan gaan. Dus geen stress meer en ook niet het overbodig regelen van zaken waar je niet meer aan hebt. Welke tips zijn dat eigenlijk?

Verhuizing

Een verhuizing kost veel tijd en zeker veel energie. Er zijn een aantal zaken die een stuk makkelijker kunnen, of die de verhuizing juist een stuk makkelijker maken. Als je gaat verhuizen is het echt een geweldige tip om de verhuisdozen te nummeren en dan ergens te noteren wat er per nummer in de doos zit. Het is voor het uitpakken van de dozen heel gemakkelijk, omdat je weet wat waar mag komen te staan. Ook is het handig als er een doos zoekraakt, want je weet meteen welke dat was en wat er precies in zat.

Een verhuizing is een proces dat uit meerdere onderdelen bestaat. Zo heb je het inpakken van de inboedel tot aan het regelen van een timmerman. Het hoort er allemaal bij en als je de verhuizing achter de rug hebt, hoop je natuurlijk heel blij te zijn met het eindresultaat.

Zaken regelen

Er zijn een aantal dingen die geregeld zouden moeten worden tijdens een verhuizing. Als je de verhuisdozen klaar hebt staan om te vervoeren is het handig dat als je de nieuwe woning bezoekt steeds een doos of twee meeneemt, want als je een verhuisbedrijf gaat inhuren scheelt het een boel werk en ook geld. Als je geld wilt besparen of gewoon een wat kleineren budget hebt, is het handig als je een verhuisbedrijf huurt in de buurt van jou.

Als je in de buurt van Den Haag woont of naar en woning verhuist in Den Haag, kun je beter voor een verhuisbedrijf uit Den Haag kiezen. De afstand is minder groot en dat kost dan ook een stuk minder. Heb je wat meer spullen kun je zelf ook een verhuiswagen huren. Hetzelfde geldt voor dit ook je betaalt voor de brandstof. Kies daarom dus voor een verhuiswagen huren in Den Haag.

Klussen

Als je eindelijk kunt klussen in de nieuwe woning, dan kun je het wel raden, er zijn nog meer zaken die geregeld moeten worden. Als je niet tevreden bent met de badkamer of er moet iets geïnstalleerd worden, dan is het verstandig om een loodgieter te bellen. Hetzelfde geldt ook voor het regelen van een timmerman als er iets gemaakt moet worden.

Een handige tip is om de verbouwing met vrienden te doen. Het maakt het een stuk leuker en het werkt een stuk sneller. Ook heb ik nog een aantal tips voor het klussen zelf.

  1. Als je gaat zagen dan is het gebruik maken van een zaag met veel tanden fijner dan een met minder.
  2. Je kunt kwasten en vachtrollers goed en makkelijk opbergen door ze aan een kleerhanger te hangen. Zo blijft de roller mooi en netjes.
  3. Als de randen van verfblikken en lijmblikken besmeurd raken, waardoor ze niet meer goed sluiten is vervelend. Dit kun je voorkomen door aluminiumfolie om de randen heen te vouwen.