Jumboblokken inzetten

Geplaatst door

Om een afscheiding te creëren, om voor een betere infrastructuur te zorgen of om te voorkomen dat men een afgesloten weg in rijdt kun je jumboblokken inzetten. Dit zijn zware betonnen blokken in de kleur grijs of geel die veelzijdig zijn in te zetten.

Het voordeel van jumboblokken

Als je als bedrijf zijnde bijvoorbeeld een grote parkeerplaats hebt dan kun je halverwege, tussen twee stroken in, een rij jumboblokken neerleggen om te voorkomen dat de achterste auto tegen degene voor hem of haar rijdt. En zodoende kun je deze jumboblokken nog veel meer als het maken van een afscheiding gebruiken en zorg je voor meer structuur bij de parkeerplaatsen waar jouw klanten gebruik van maken. Ook kun je deze blokken inzetten om te voorkomen dat er ramkraken plaatsvinden in je bedrijfspand: ook dan kun je dit gemakkelijk oplossen door de hele zware blokken hiervoor te gaan gebruiken. Het gewicht van zo’n jumboblok is al gauw 400 kilogram en krijg je dus niet zomaar aan de kant.

Betongoed

De jumboblokken van Betongoed zijn in het grijs en geel leverbaar. Echter kun je de blokken altijd nog een andere kleur geven door er met betonverf overheen te gaan. Bij Betongoed leveren wij uitsluitend topkwaliteit beton, zo ook van onze jumboblokken. Deze gaan daardoor erg lang mee. Wanneer je ze (online) koopt bij Betongoed.nl garanderen wij jou van scherpe prijzen en een snelle levertijd. Uiteraard leveren wij de blokken direct op de juiste plek af zodat jij daar geen omkijken meer naar hebt en alles direct op een juiste manier staat. Mocht je er niet uitkomen met de keuze van jumboblokken, plakbanden of schrikblokken, dan horen wij dat graag en staat ons team van specialisten voor je klaar om dit op te lossen. Bekijk nu het volledige aanbod op de website of kom bij ons langs.