lamellen

Houten lamellen en rolgordijnen

Geplaatst door

Heb jij een klassieke, rustieke, natuurlijke, stoere of landelijk interieur in jouw huis? Dan zijn houten lamellen misschien iets voor jou. Houten lamellen kunnen namelijk jouw interieur stijl helemaal afmaken. Daarnaast zijn houten lamellen erg mooi en geven ze de ruimte een luxere uitstraling. Waar zijn houten lamellen eigenlijk van gemaakt, en kan je ze ook in een andere kleur krijgen dan houtkleur?

Houten lamellen voor een luxe uitstraling

Houten lamellen geven de ruimte waarin ze hangen een luxe en rustieke uitstraling. De lamellen kunnen een houten kleur hebben maar zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren zoals: zwart, grijs, licht taupe, wit en bruin. De lamellen zijn gemaakt van lindehout of bamboe. Deze houtsoorten zijn goed te combineren met een landelijk interieur maar passen ook goed in een modern strak interieur. Het mooie van lamellen is dat je ze kan instellen op hoeveel licht ze doorlaten en hoeveel inkijk de lamellen hebben. Met een handig systeem kantel je de lamellen om de lichtinval en privacy te veranderen.

Ladderband of ladderkoord

Houten lamellen zijn te verkrijgen met een ladderkoord of een ladderband. Een ladderkoord is de standaard uitvoering. Bij een ladderband loopt er aan beide kanten een stoffen band.

Rolgordijn kopen

Stel, je vindt de stijl van houten lamellen wel mooi maar niet de kleuren of de oorspronkelijke houtkleur? Wat dan? Een alternatief voor houten lamellen is rolgordijnen kopen. Ook rolgordijnen geven de ruimte een strakke uitstraling. Bovendien zijn ze in vele kleuren en prints te verkrijgen. Deze zijn net zo makkelijk in het gebruik en staan ook prachtig bij de interieurstijlen waar de houten lamellen ook goed bij staan.

Houten lamellen geven een ruimte een strakke en ook luxe uitstraling. Ze zijn gemakkelijk te bedienen zodat je zelf de lichtinval en je privacy kan instellen. Houten lamellen zijn te verkrijgen in een aantal kleuren. Kies je liever voor een bijzondere kleur of print kan je ook kiezen voor rolgordijnen. Deze rolgordijnen geven de ruimte ook een strakke maar iets minder luxe uitstraling.