Hoe belijn je je sportveld

Hoe belijn je je sportveld?

Geplaatst door

et kost in zijn algemeenheid ongelofelijk veel tijd om een ​​lijn voor een sportveld te maken. Alles meten en uitlijnen is vaak een wekelijkse taak, maar je kunt het jezelf een stuk makkelijker maken. Waarom zou je je druk maken als het gemakkelijk te doen is? Het is moeilijk te geloven, maar er zijn tegenwoordig zelfs apparaten die de lijnen met belijningsverf op een sportveld voor je kunnen belijnen. Van jaar tot jaar ontwikkelt technologie zich steeds meer over de hele wereld, net als de sportwereld. Nu kun je al je lijnen met belijningsverf laten aanbrengen met een zogenaamde robotbelijner! Deze wordt bestuurd door GPS en kan de lijnen snel, efficiënt en effectief op het veld instellen. Of het nu om rugby, atletiek, honkbal of voetbal gaat. Voor bijvoorbeeld een voetbalveld heeft deze robotbelijner slechts 30 minuten nodig om de lijnmarkeringen in orde te maken. Dankzij de meegeleverde batterij kunt je 4 velden belijnen zonder de batterij opnieuw op te laden en je kunt de robotbelijner volledig instellen en volgen met behulp van de meegeleverde applicatie. Op die manier kun je nog steeds wijzigingen aanbrengen als dat nodig is. Bovendien verspil je geen verf meer want het is zeer efficiënt en draag je ook nog eens bij aan de bescherming van het milieu!

Milati

Om een ​​veilig sportveld te behouden waar je op een prettige manier kunt sporten en spelen, heb je natuurlijk betrouwbaar en goed materiaal nodig om je hierbij te helpen. Met machines en producten van Milati haal je deze in huis. Deze organisatie voorziet je van de apparatuur die je nodig hebt om je sportveld te onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan grasmaaiers, kalkwagens, bladblazers en belijningsmachines. Vooral dit laatste product wordt al veelvuldig gebruikt door veldmanagers in stadions, maar ook door professionele hoveniers en aannemers. Zo weet u zeker dat u het beste onderhoudsproduct krijgt. Door simpelweg een afspraak te maken met Milati kijken we naar verschillende mogelijkheden en de beste oplossingen voor jouw sportveld.

Belijningsverf

Zonder een juiste belijning voor je sportveld heb je eigenlijk niks aan dit veld. Zeker niet als je wilt spelen volgende de regels die bij de desbetreffende sport horen. Met een goede verf die lang standhoudt en bestand is tegen alle weersomstandigheden maak je het jezelf een stuk makkelijker om de sportveld belijning zo min mogelijk over te doen. Wat je vroeger misschien wel wekelijks bij moest houden, zijn er nu producten bij Milati te verkrijgen die ervoor zorgen dat dit niet meer hoeft, waarmee je dus tijd, geld en energie bespaart. Dit heeft onder andere te maken met het soort verf wat gebruikt wordt. Vaak wordt er gekozen voor een 2-componentenverf die ook gebruikt wordt in bijvoorbeeld de wegenbouw. Juist in deze sector is het ook van belang dat de belijning in alle weersomstandigheden lang zichtbaar blijft en dat er zo min mogelijk onderhoud aan moet worden gepleegd. Ook kan er worden gekozen voor Koud Plastik voor zowel binnen als buitenvelden. Deze is slijtvast en daarmee heb je garantie op een lange tijd zichtbare lijnen op je veld!