kunststof gevelbekleding

Het is tijd voor kunststof gevelbekleding!

Geplaatst door

Het klus seizoen is weer in volle gang. We zijn hier steeds meer een verschuiving komen naar duurzaamheid. De laatste jaren doen we steeds meer ons best om duurzamer te gaan leven. Het is nou eenmaal een erg belangrijk onderwerp voor de toekomst en iets om goed in de gaten te houden voor de toekomt. Vandaar dat we op vele huizen zonnepanelen zien, maar hier blijft het niet bij. Wist je dat je ook in en om het huis kunt verduurzamen op verschillende manieren? Dit kan goed gedaan worden met kunststof gevelbekleding. Dit wordt steeds populairder in Nederland. Vooral het feit dat het heel weinig onderhoud kost na het plaatsen maakt het populair materiaal.

Waarom kunststof gevelbekleding nemen?

Naast dat kunststof gevelbekleding onderhoudsarm is heeft het nog meer voordelen. Zo is de gevelbekleding in 37 verschillende kleuren beschikbaar. Het is kleurvast dus het hoeft nooit geschilderd te worden. Kies je voor de kunststof gevelbekleding van het populaire merk Keralit dan krijg je zelfs 10 jaar garantie. De kunststof gevelbekleding is makkelijk te monteren en lijkt op echt hout waardoor het een goede vervanging is. Het is namelijk zelfs te koop met houtnerf, hierdoor lijkt het op hout maar heeft het de voordelen van kunststof. Bij Holland Kunststof koop je 100% originele Keralit gevelbekleding. Dit is een van de officiƫle dealers, zo weet je zeker dat je geen namaak in huis haalt.

Veel keuze door de verschillende kleuren

Kunststof gevelbekleding heeft als grootste voordeel dat er niet elk jaar geschilderd hoeft te worden. De gevelbekleding kan namelijk direct in de juiste kleur gekozen worden. Zo is er voor iedere gevel schuur of dakkapel een passende kleur. Er kan gekozen worden voor een effen kleur of voor een houtlook. Bij een houtlook zijn de nerven net als bij echt hout goed zichtbaar. Dit maakt het nog meer aantrekkelijk om voor kunststof gevelbekleding te kiezen doordat het bijna niet van echt hout te onderscheiden is.

Kunststof gevelbekleding heeft erg veel voordelen en weinig tot geen nadelen. Je huis wordt er meer waard van en het wordt duurzamer. Waar wacht je nog op? Het is tijd om over te stappen op kunststof. Nog niet overtuigd? Lees meer over kunststof gevelbekleding.