vervuilde woning

Een vervuilde woning heeft een schoonmaak nodig

Geplaatst door

Bezemschone woningen dat is wat je wil! Heeft er een huurder in het ouderlijk huis gezeten en ben is het een vervuilde woning geworden? Wij raden aan om de vervuilde woning te laten schoonmaken.

Juiste aanpak

Het is vaak erg lastig om een extreem vervuilde woning schoon te maken. De geschikte hulpmiddelen dienen in huis te zijn. Dit zijn niet zomaar hulpmiddelen die je vrijwel altijd in huis hebt staan, maar speciale middelen die normaliter door woning ontruimingservice worden gebruikt. In een vervuilde woning tref je nare stank en schimmels aan. Het is geen pretje om het schoon te maken en er komt heel veel werk bij kijken.

Tips bij zelf ontruiming

Bij een vervuilde woning treft je in zekere mate stank aan. Zorg ervoor dat het huis kan worden gelucht door alle ramen en deuren open te zetten zodat het door kan tochten. Dit moet enkele dagenlang gebeuren. Is het een rokerslucht kan het doortochten van een woning niet helpen, deze lucht moet worden verwijderen door opnieuw te schilderen. Nog een tip is om schoonmaakazijn te gebruiken, een krachtig hulpmiddel om schimmels te verwijderen. Dit betreft alleen het verwijderen van schimmels in de keuken of badkamer van een woning en niet van schimmels op muren.

Hulp nodig

Omdat het schoonmaken van een huis een enorme klus is met denkwerk, tijd en energie wordt er aangeraden om een woning ontuimingservice in te schakelen. Er zijn talloze centrales die u te hulp kunnen schieten en vakkundig aan het werk gaan. Ze hebben al jaren ervaring en weten precies op welke manier zij jou het beste kunnen helpen!