stoomketel-klus-gids

Een stoomketel installeren doe je bij Kuiper & Zonen

Geplaatst door

Een warme winter treed je tegemoet met Kuiper en Zonen BV. Al meer dan honderd jaar opereert dit bedrijf in de levering, het verhuren en het onderhouden van complete industriële stoomketel installaties. Misschien denk je nu dat het bedrijf tegenwoordig niet meer zo relevant is. Dan heb je het mis! In deze blog lees je alles over het familiebedrijf en de rijke historie, tot aan hun specialisme, waar Kuiper en Zonen BV voor staan, waar zij waarde aan hechten en wat zij belangrijk vinden. Logischerwijze staan de zaken er nu geheel anders voor dan honderd jaar geleden. Toch is Kuiper en Zonen de kenmerkende huisstijl en kernwaarden nooit uit oog verloren. Daarbij speelt service en passie een belangrijke rol. Deze twee pijlers voeren te allen tijde de boventoon.

Kuiper en Zonen BV is van alle markten thuis

Kuiper en Zonen BV, een familiebedrijf pur sang, weet alles af van de stoomketel installaties en centrale verwarmingen. Met hun trotse medewerkers en vakkundige monteurs dragen zij, letterlijk, warmte uit. Als klant zou ik het erg belangrijk vinden dat mijn CV-ketel optimaal werkt, het gehele jaar door. Mocht er iets niet meer werken, dan hecht ik veel waarde aan de service en het probleemoplossend vermogen van het bedrijf waar ik op dat moment klant van ben. Ook vind ik het belangrijk dat een stoomketel bedrijf meegaat met haar tijd, zeker in deze tijd waarin duurzaamheid en innovatie het nieuws van de dag zijn.

Kuiper en Zonen BV helpt je bij het omlaag brengen van het energieverbruik

Kuiper en Zonen BV helpt de klant ook wanneer zij benieuwd zijn of het energieverbruik omlaag kan. Vaak wordt er veel te veel betaald aan energiekosten, zonder dat mensen het door hebben. Wanneer je hierin geïnteresseerd bent, dan is Kuiper en Zonen je van dienst. Het is daarbij ook goed om te weten dat je het maximale uit je ketelinstallatie haalt. Logiscerwijzer gaat de prestatie van apparaten en installaties naarmate deze verouderen, achteruit. Dat geldt ook voor stoomketel installaties en bijvoorbeeld CV-ketels. Je kunt eenvoudig een afspraak maken met een van de vele monteurs die Kuiper en Zonen BV rijk is.