Een dakkapel plaatsen in 1 dag laat je doen door Bremer Dakkapellen

Geplaatst door

Een dakkapel plaatsen in 1 dag klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk. Je wilt immers voorkomen dat je wekenlang in de rommel leeft. Om het nog maar niet te hebben over vreemd personeel dat dagelijks bij je over de vloer te vinden is. Je hebt te weinig vakantiedagen om vrij te pakken van werk en wilt iedere avond wel met een gerust hart naar bed gaan, wetend dat er geen lekkages in huis kunnen ontstaan. Het team van Bremer Dakkapellen heeft ruime ervaring met het plaatsen van dakkapellen in slechts een dag.

Hoe ziet de grote dag eruit?

Kies je ervoor om een dakkapel in 1 dag te laten plaatsen door het team van Bremer Dakkapellen, dan wil je natuurlijk wel weten hoe het tijdschema verloopt op die ene grote dag. Je kunt het personeel rond 7.30 uur / 8.00 uur uur bij je thuis verwachten. De bus wordt voorgereden, met daarop een aanhanger met de dakkapel voor je woning. Er hoeft niets meer te worden gedaan aan de dakkapel, aangezien deze kant-en-klaar met beglazing aankomt. Ook weet je zeker dat de gevelbekleding helemaal compleet is.

Het personeel klimt het dak op, om vervolgens het dakraam en de dakpannen te verwijderen. Het gat, waar het dakkapel wordt geplaatst, wordt netjes op maat gezaagd en uiteraard wordt alles tot op de millimeter nauwkeurig opgemeten. Kloppen de maten, dan wordt jouw gloednieuwe dakkapel met een kraan naar het gat gelift. Voordat de plaatsing uit wordt gevoerd, wordt het afval netjes naar beneden afgevoerd. Daarna wordt de dakkapel vastgekoppeld aan jouw dakconstructie.

Het wind- en waterdicht maken van de dakkapel wordt rond 11.00 uur voor je gedaan. Er wordt een loodvervanger rondom de dakkapel geplaatst en daarna worden de dakpannen zorgvuldig teruggelegd. Rond een uur of twee is het project helemaal compleet en wordt de afwerking in gang gezet.

Profiteer van verschillende voordelen

Het plaatsen van een dakkapel kent natuurlijk vele voordelen. Je profiteert van meer ruimte in je woning, er schijnt direct meer licht in de ruimte, je geniet van een betere ventilatie en, minstens zo belangrijk, de waarde van je woning wordt flink verhoogd. Je kunt bij Bremer Dakkapellen ook van een aantal extra’s kiezen, waaronder zonwering en horren.

Kies uit verschillende modellen

Een dakkapel ziet er bij de meeste woningen misschien in grote lijnen hetzelfde eruit, echter zit er een groot verschil in de modellen. Zo kun je ook bij Bremer Dakkapellen kiezen uit verschillende modellen. Wat de beste keuze voor jouw woning is, is mede afhankelijk van de grootte van de dak en hoeveel extra ruimte je wilt. Kies jij binnenkort voor een dakkapel in 1 dag?