Deze accessoires moet je hebben voor je BBQ

Deze accessoires moet je hebben voor je BBQ

Geplaatst door

De vogels fluiten, tuinen bloeien en de voetbalfinales zijn begonnen, ja, het is lente! Als het weer warmer wordt, doen onze barbecues dat ook en wat is een betere manier om het meeste uit een barbecue te halen dan met een paar extra toeters en bellen om je barbecue werk echt op te fleuren.

De beste BBQ-accessoires helpen je niet alleen om je barbecue schoon te maken en te onderhouden, maar helpen je er ook het meeste uit te halen, zodat je de smaak, kook effici├źntie en algeheel plezier van het gebruik van je The bastard barbecue kunt verbeteren.

Vleesthermometer

Er is niets erger dan een onvoldoende verhitte kip of een te gaar gebakken biefstuk op de barbecue. Ongekookte kip kan mensen duidelijk ziek maken, en te gaar gebakken biefstuk zou een misdaad moeten zijn, dus een vleesthermometer kan je helpen rampen te voorkomen. Ze zijn er in een aantal vormen, waaronder heavy-duty roestvrijstalen thermometers en digitale thermometers met afstandsbediening met een verscheidenheid aan instellingen met ingebouwde timers en waarschuwingen wanneer uw eten klaar is.

Gietijzer

The bastard gietijzeren accessoires zijn perfect voor het stoven en braden. Gietijzer wordt namelijk geleidelijk warm en blijft ook lang warm. Perfect dus voor een lekker stukje vlees. Het gaat lang mee omdat het een natuurlijk, sterk product is.

Hittebestendige wanten

Niet alleen voor onhandige koks, wanten zouden een must moeten zijn voor alle barbecue bezitters om vervelende brandwonden te voorkomen. Veiligheid moet namelijk voorop staan bij bbqen of koken.

Tangen

Het spreekt voor zich dat koken op een barbecue wat meer spierkracht vergt dan koken op een fornuis. Je kookt meestal porties vlees voor meer dan 10 personen, wat betekent dat je standaard keukengerei het gewoon niet aankan. Koop een extra lange BBQ-tang voor zwaar gebruik, gebouwd om grote porties vlees aan te kunnen, die je meer controle geven en je handen verder van de grill houden.

Kebab Spiesjes

Geef je barbecue menu wat pit en serveer je gasten wat shish kebab op je volgende feest. Kies een mooie plak kip, biefstuk of lamsvlees, combineer met wat gemakkelijk grillende groenten zoals paprika en champignons, en bestrooi met wat Midden-Oosterse kruiden voor een heerlijk alternatief voor op je bbq.

Bierblikjes kippen brander

Kippen branders voor bierblikjes zijn perfect voor het maken van een heerlijke sappige gebraden kip. Open gewoon een blikje bier, giet ongeveer de helft van het blikje af of drink het op en voeg dan je favoriete kruiden en specerijen toe aan wat er nog over is. Plaats het blikje in de braadslede, plaats dan je voorbereide kip over het blik en druk voorzichtig naar beneden. Vervolgens plaats je de braadpan eenvoudig in een braadslee en schuif je het geheel op je barbecue. Door de bierblikjes kippen brander kan je dus op een veiligere manier een heerlijke kip maken,

Grillborstel

Het schoonmaken van je the bastard barbecue is bijna net zo belangrijk als het erop koken; je kunt geen kwaliteitsvoedsel maken als je grillroosters vuil zijn. Zorg er dus in ieder geval voor dat je een goede grillborstel hebt die helpt om vuil te verwijderen en de grill na elk gebruik schoon te maken.