verschillen tussen zelf verhuizen en een verhuisbedrijf inschakelen

De verschillen tussen zelf verhuizen en een verhuisbedrijf inschakelen

Geplaatst door

Ik wil verhuizen, wat nu? Verhuizen brengt vrijwel in de meeste gevallen veel stress en chaos met zich mee. Belangrijk is het om het hoofd koel te houden. Er moeten veel dingen gedaan worden en al snel raak je de orde kwijt en wordt het onoverzichtelijk.

Je kunt verschillende dingen doen om een verhuizing soepeltjes te laten verlopen. Het eerste wat je doet nadat je hebt besloten dat je wilt verhuizen is een checklist maken. Hierop staan alle werkzaamheden die gedaan moeten totdat je in een nieuw huis woont dat helemaal naar jouw zin is. Over het algemeen is het daarna overzichtelijk en kan het bijna niet fout gaan.

Zelf verhuizen? Of toch een verhuisbedrijf inhuren..

Een punt waar de meningen erg over verschillen, het verhuizen zelf. Want wat is nu beter? Zelf verhuizen? Of toch een verhuisbedrijf inhuren? Voor beide zijn de nodige argumenten te bedenken. Een verhuisbedrijf is duurder maar wel specialistisch. Zelf verhuizen is goedkoper maar het kost meer energie en tijd.

Je woont bijvoorbeeld in Delft en je wilt verhuizen naar Zoetermeer. Wat doe je dan? Zoek je een verhuisbedrijf in Delft? Of huur je toch een verhuisbedrijf in Zoetermeer in? In principe maakt dat niet zoveel uit, beide zijn specialistisch en weten wat ze doen.

Daarom blijft het altijd lastig wat nu beter is, zelf verhuizen of een verhuisbedrijf inhuren. Maar eigenlijk ligt dit geheel aan jezelf. Wat vind je fijner en wat vind je portemonnee ervan?