badkamertrends

De badkamertrends van dit moment

Geplaatst door

Niets maakt van een huis een thuis als een prachtig ontworpen badkamer. Je kunt een van deze trends of al deze badkamertrends aanpassen als je een design badkamer wilt bouwen.

Slimme toiletten en bidets

Slimme toiletten en bidets zijn op dit moment een rage en met een goede reden. Deze hightech badkamer armaturen kunnen alles. Ze kunnen automatisch doorspoelen als je klaar bent en kunnen zelfs je bloeddruk en gewicht meten. Als je niet veel weet van nieuwe technologie, zul je blij zijn om te weten dat slimme toiletten ook zonder smartphone gemakkelijk te gebruiken zijn. Je kunt gewoon “Ok Google” of “Alexa” zeggen in de ingebouwde microfoon van je toilet en hem alles vragen. Zo hoort een luxe toilet er precies uit te zien.

Verwarmde vloeren

Vloerverwarming is een luxe, maar ook een teken van rijkdom en status. Mensen die ze in huis hebben, beschouwen ze als een noodzaak. Anderen weten dat vloerverwarming meer voor hun plezier is dan voor iets anders. Verwarmde vloeren zijn ook erg duur. Als je er een wilt bemachtigen, verwacht dan veel te betalen.

Grote vrijstaande badkuipen zijn de juiste keuze

Een andere trend is om een ​​groot en vrijstaand bad te installeren. Het voordeel van dit type bad is dat het in een kleinere badkamer kan worden geïnstalleerd. De muren eromheen kunnen zijdelings worden uitgebouwd. Dit neemt dezelfde hoeveelheid ruimte in beslag als een standaard badkuip, maar voegt meer visuele interesse toe aan het proces. Dit soort bad is ook geweldig voor grote badkamers en badkamers met aparte doucheruimtes.

De ultieme badkamer ijdelheid is de zwevende wastafel

De ultieme badkamer ijdelheid is de zwevende wastafel. Dit type wastafel is niet aan de muur bevestigd en is geïnstalleerd op een platform dat in de vloer wordt geplaatst. Het platform wordt direct op de vloer geïnstalleerd. Door de zwevende wastafel heb je meer ruimte in je badkamer omdat je er geen muren omheen hebt.

Zwarte armaturen

Zwarte armaturen zijn het nieuwe zwart. Ze zijn klassiek, elegant en tijdloos. Dit is de perfecte manier om een ​​vleugje luxe toe te voegen aan je badkamer. Als je het eleganter wilt maken, ga dan voor matzwarte spoelbakken en kranen en misschien zelfs een marmeren aanrecht. Als je iets subtielers wilt, kies dan voor gepolijste of satijnen afwerkingen die niet botsen met je andere afwerkingen. Zwarte armaturen zijn ook geweldig om vuil en vlekken te verbergen. Dit komt omdat ze vingerafdrukken niet zo gemakkelijk laten zien als witte. Omdat ze donkerder zijn dan wit, lijkt het alsof er ook minder vuil op zit. Als je op zoek bent naar manieren om je badkamer groter te laten lijken, overweeg dan om een ​​donkere armatuur aan te schaffen.

Tegels met patroon

Tegels met patronen voegen persoonlijkheid en diepte toe aan een standaard witte badkamer. Het juiste patroon kan de aandacht vestigen op een enkel brandpunt of helpen bij het creëren van een algeheel ontwerp voor de kamer. Patronen kunnen geometrisch of bloemig zijn en ze zijn er in vele kleuren en patronen. Tegels kunnen op de vloer of op muren worden gebruikt en sommige ontwerpen zijn ook verkrijgbaar in tegels die groot genoeg zijn voor backsplashes. Dit zijn slechts enkele van de nieuwste badkamertrends van het jaar die je ook in je eigen badkamer kunt toepassen.