Makita set aanschaffen

Een complete Makita set aanschaffen voor je klusproject

Geplaatst door

Als je plannen hebt om te gaan klussen als hobbyklusser, doe het zelver of op professioneel vlak dan wil je natuurlijk wel over het juiste elektrische gereedschap beschikken. Een Makita set is hier een onmisbaar onderdeel van. Een Makita set kan uit verschillende producten bestaan, maar de basis is altijd een elektrisch gereedschap, een accu, een tas en bijpassende accessoires. Zo bestel je in een keer alle benodigdheden voor je klus of bouwproject en kun je direct beginnen met klussen zodra je bestelling geleverd wordt! Naast een Makita set kun je uit veel andere opties kiezen voor elektrisch gereedschap bij Makita. Makita beschikt over een breed assortiment voor elk type klusser en budget, zo dat je altijd zeker weet dat je een geschikt model tussen hun producten vindt voor je persoonlijke situatie.

Wat voor soorten elektrisch gereedschap kun je kiezen voor je Makita set

Er zijn verschillende soorten elektrisch gereedschap waar je uit kunt kiezen voor je Makita set. Voorbeelden van het elektrisch gereedschap zijn een schroef boormachine met accu, een klopboor schroefmachine met accu, een haakse boormachine, een boorhamer, een combihamer, een slagschroevendraaier, een slagmoersleutel, een schroefautomaat, een slijper, een haakse slijper, een decoupeerzaag, een reciprozaag, een multitool, een cirkelzaag, een schuurmachine, een invalcirkelzaag, een schaaf, een boven en kantenfrees, een lamellenfrees, een steelstofzuiger, een led werk of zaklamp of een blazer. Daarnaast kies je een geschikte draagtas uit voor je elektrische gereedschap, de juiste oplader en accu’s en andere benodigde accessoires.

De meest gekozen Makita sets

De meest gekozen sets van Makita zijn over het algemeen de boormachines, schroefmachines of een van de zaagmachines. De verschillende boormachines waar je uit kunt kiezen zijn hybride boormachines, schroef boormachines met een accu, klopboor schroefmachines met een accu, boorhamers, normale boormachines, diamantboormachines, combihamers en normale klopboormachines. Als je opzoek bent naar een schroefmachine dan kun je kiezen uit bijvoorbeeld een slagschroevendraaier, slagmoersleutel, schroevendraaier, schroefautomaat, momentsleutel of een impulsschroevendraaier van Makita. In het assortiment vind je ook vele zaagmachines terug zoals een cirkelzaag, een reciprozaag of een decoupeerzaag.

Voor nieten, nagels, krammen, schroeven en meer ben je bij de Spijkerspecialist aan het goede adres!

Hoe vind je de producten van Makita

Op het internet kun je tegenwoordig op vele locaties het elektrische gereedschap van Makita terugvinden. Makita werkt alleen met dealers en je kunt de producten niet rechtstreeks via hun kopen. De dealerbedrijven hebben een zeer breed assortiment van Makita en beschikken tevens over verschillende producten voor schoonmaak, reiniging en in de tuin zoals kruiwagens, bladblazers en maaiers. Je kunt rustig rondkijken in de online catalogus en de keuze maken voor de producten die bij je klus of bouwproject passen. Tevens kun je de benodigde accessoires en verbruiksartikelen gelijk mee bestellen zoals accu’s. De accu’s van Makita zijn onderling verwisselbaar als je kiest voor elektrisch gereedschap uit dezelfde productlijn. Handig dat je dan tenminste niet meer zoveel accu’s hoeft op te laden of mee te zeulen. Let erop dat Makita vaak acties heeft zoals bijvoorbeeld een derde product gratis of een verlengde garantie die aangeboden wordt op hun assortiment na aankoop.