Bubbelbad installeren vervelende klus? Bubbelbad opzetten doe je zo!

Geplaatst door

Bubbelbad opzetten, waar moet ik op letten? Maak je bubbelbad installeren makkelijk door goed te voorbereiden. Bubbelbad installatie tips lees je hier.

Bubbelbad opzetten begint met lezen

Raadpleeg voor je start met het bubbelbad of jacuzzi opzetten altijd eerst de handleiding. De meeste handleidingen voor het bubbelbad opzetten vind je hier (bubbelbad kopen). Door voor het bubbelbad installeren goed op te letten, bespaar je later veel moeite. Het bubbelbad opzetten doe je het best, op de ondergrond waar het bad komt te staan. Let voor je het bubbelbad instaleren start op of deze ondergrond wel stabiel en waterpas is, bestrating of beton is bv ideaal. Een ander punt dat niet vergeten moet worden met het bubbelbad opzetten is dat je een locatie kiest waar je toegang hebt tot een geaard stopcontact.

Bubbelbad installeren gebeurd in een simpel stappenplan

Het bubbelbad installeren is samen te vatten in een simpel stappenplan wat weer wordt gegeven in de afbeelding over bubbelbad installatie. Wanneer je start met het bubbelbad installeren, blaas je als eerst het bad op. De bubbelbad installatie gaat verder door het bad aan de unit te bevestigen. Zorg ervoor dat het bad op de juiste plaats staat met toegang tot de unit en de opblaasleiding van het bad, voor je de volgende stappen van de bubbelbad installatie zet! Nu gaan we het bad met water vullen, het snelst gaat de bubbelbad installatie wanneer je het bad vult met warm water tot 40┬░C. Tot slot ga je voor het bubbelbad installeren nu de waterwaardes testen en bijsturen, met het instellen van de verwarming en een test van de bubbels/jets is de bubbelbad installatie klaar. Simpel en makkelijk die bubbelbad installatie toch?! Enjoy!