mollen verjagen

De beste manier om mollen te verjagen

Geplaatst door

Wanneer je last hebt van een mollenplaag, is de grote vraag hoe je hier zo snel mogelijk vanaf komt? In dit artikel bespreken we de mogelijkheden om mollen te voorkomen, bestrijden en verjagen. Lees snel verder wanneer je te last het van een mollenplaag.

De meeste mensen onderschatten een mollenplaag. Bij een mollenplaag heb je last van één of meerdere mollen in de tuin, die een hoop schade aanrichten. Mollen verplaatsen zich onder de grond, waardoor ze al gauw een boel schade aanrichten. Wanneer je te maken hebt met een mollenplaag kun je ervoor kiezen om een mollenplaag te verjagen en te bestrijden. Maar wat is het verschil eigenlijk?

Het verschil tussen mollen verjagen en bestrijden

Het grootste verschil tussen mollen verjagen en bestrijden is dat de ene manier diervriendelijk is en de andere niet. Wanneer je mollen gaat verjagen (zoals de betekenis van het woord doet vermoeden) vang je de mol en laat je deze ergens anders weer vrij. In het geval van mollen bestrijden, doodt je de mol. Vandaar dat deze methode als niet-diervriendelijke wordt gezien.

Op het internet kun je zowel mollenverjagers kopen als mollenbestrijders. De beste manier om geld te besparen, is door mollen te voorkomen. Door planten met onaangename geuren in je tuin te plaatsen, zullen de mollen al gauw uit de buurt blijven. Helemaal omdat ze een gevoelige neus hebben die in staat is dingen te ruiken, die wij als mens niet kunnen ruilen.

Meer weten over het bestrijden van mollen? Neem dan eens een kijkje op mollenverjagers. Hier vind je een overzicht met verschillende mollenverjagers die je kunt gebruiken om mollen op een effectieve manier te verjagen.