Aanbouw aan huis

Aanbouw aan huis

Geplaatst door

Sinds wij een half jaar geleden een stuk grond naast onze woning erbij hebben gekocht hebben we nu een enorm grote tuin naast onze woning. Hier hebben we goed gebruik van gemaakt en zo hebben we nu bijvoorbeeld een tuinhuisje en een klein terras om tijdens de zomer fijn te kunnen zitten. Toch hadden we nog veel ruimte over en hier wouden we ook erg graag nog wat mee doen. Omdat onze tuin inmiddels groot genoeg was leek het ons erg mooi een stuk aanbouw aan te brengen. Zo krijgen we een grotere keuken en is er veel meer ruimte in de keuken en rond de keukentafel. Ook is het erg mooi om in de zomer zo je tuin in te kunnen kijken en het zonlicht mooi naar binnen kan komen schijnen.  

Plaatsen van een schuifpui

Omdat wij nou een grotere tuin hadden gekregen met een mooi terras een tuinhuisje waar in de zomer de zon mooi inschijnt hebben we ervoor gekozen om een schuifpui te nemen. Door het plaatsen van bijvoorbeeld een schuifpui ontstaat er optimaal contact tussen binnen en buiten en word onze tuin en het terras meer betrokken bij onze woning. Ook creëer je meer licht, ruimte en meer wooncomfort. Home Elements die ook onze nieuwe kunststof kozijnen in Enschede heeft geleverd heeft ons ook een nieuwe schuifpui geplaatst in de aanbouw bij ons huis. Dit hebben ze uiteindelijk erg snel en vakkundig gedaan. 

Dakkapel laten plaatsen

Inmiddels hebben we in de keuken veel meer ruimte gekregen door de aanbouw. Toch wouden we op de kamers boven ook meer ruimte hebben. Zo hebben we een kantoorruimte die nog wel wat extra ruimte kon gebruiken. Hiervoor hebben we een dakkapel laten plaatsen door Profit Dakkapellen zodat we nog meer ruimte hebben op die kamers. Zo hebben we ook geen last meer van het schuin lopende dak die enorm veel ruimte inneemt. En kunnen we naast veel ruimte ook meer gebruik maken van het daglicht.