5 tips voor het schilderen van de woonkamer

3 tips voor het schilderen van de woonkamer

Geplaatst door

Onze eerste blog, we dachten laten we meteen 3 handige tips voor het schilderen van de woonkamer geven. Het schilderen van de woonkamer is zo nu en dan gewoon nodig. De woonkamer muren moeten af en toe eens een nieuw kleurtje krijgen. Wij geven je hier 3 tips voor het schilderen van de woonkamer!

Bepalen van de kleur

Het bepalen van de kleur is enorm belangrijk. Wat is momenteel de trend? En wat past bij jouw interieur en persoonlijkheid? Kies een kleur dat bij jou past. Heb je geen idee? Kijk voor inspiratie bij een schilderswinkel.

Verfsoort bepalen

Er zijn talloze kleuren waaruit je kan kiezen, dit geldt ook voor het soort verf wat je nodig hebt. Wij kunnen hier van alles vertellen over allerlei soorten verf. Maar een verfspecialist kan je vaak veel beter helpen. Geef aan waarnaar je op zoek bent en je zal ongetwijfeld voldoende geadviseerd worden.

Zelf doen of niet?

Op het moment dat je zelf geen ervaring hebt met schilderen dan is het handig en verstandig om niet zelf te gaan schilderen. Vraag een professionele schilder of iemand bij jou in de omgeving die wel ervaring heeft met het schilderen van een woonkamer.